Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Αρνίσιο Mπουτάκι Με Δεντρολίβανο & Μουστάρδα Στη Λαδόκολλα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 2-3 ώρες


Υλικά για 4 μερίδες:
1 κιλό αρνάκι γάλακτος (μπούτι)
2-3 σκελίδες σκόρδο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. φυτίνη
2-3 κλαράκια δεντρολίβανο
1 κ. σ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας μας και το τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ στο οποίο προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το σκόρδο, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε για 2-3 ώρες το μπολ στο ψυγείο. 
Βάζουμε το κρέας μας σε λαδόκολλα, περιχύνουμε από πάνω με 4-5 κουταλιές από την μαρινάδα μας, προσθέτουμε την φυτίνη και λίγο από το δεντρολίβανο. Τυλίγουμε καλά και ψήνουμε σε μέτρια φούρνο για 3 ώρες περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου