Χρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Υλικά για 4-5 μερίδες:
1 κιλό χοιρινός λαιμός σε μπουκίτσες
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ. γλ. φυτίνη
1 κουτάκι μπύρα 330 ml
1 πρέζα γλυκιά πάπρικα
1/3 κ.γλ.θυμάρι ξερό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας σε μέτρια καρέ. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με το ελαιόλαδο και το βούτυρο το κρέας μας για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδοκοκκινίζει. Προσθέτουμε τα λαχανικά μας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με την μπύρα, ρίχνουμε την μουστάρδα, το μέλι, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει και να δέσει. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πιλάφι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου