Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πικάντικη Τορτίγια Με Χοιρινό, Λουκάνικο Και Ανθότυρο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20-25 λεπτά



 Υλικά για 4 τορτίγες:
400 γρ. χοιρινός λαιμός
1 χωριάτικο λουκάνικο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πιπερίτσα τσίλι
200 γρ. ανθότυρο
4 φύλλα μαρουλιού ή ανάμικτη σαλάτα
1 μεγάλη ντομάτα σε ροδέλες
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι καγιέν
αλάτι


Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε μπουκίτσες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτεί. Πέντε λεπτά πριν σβήσουμε την φωτιά προσθέτουμε μέσα τις πιπεριές κομμένες ζουλιέν, το λουκάνικο κομμένο σε λεπτές ροδέλες, το πιπέρι καγιέν και αφήνουμε να σοταριστούν και αυτά. Απλώνουμε τις τοστίγες, στρώνουμε πάνω την σαλάτα μας, προσθέτουμε το κρέας, την ντοματούλα και το ανθότυρο σε τρίματα. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε με αλουμινόχαρτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου