Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Σπανακόρυζο Με Ντοματούλα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά


Υλικά για 5 άτομα:
1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κρ. φρέσκα ψιλοκομμένα
1/3 γλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού ρύζι
3-4 ποτήρια νερό 
1 ντομάτα τριμμένη
1 κ .σ. πελτέ
1/2 ματσάκι άνηθο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και ρίχνουμε το σπανάκι και τον άνηθο. Σβήνουμε με την ντομάτα και τον πελτέ, προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει το σπανάκι, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 20-30 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε μέχρι να βράσει. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου