Χρόνος Μαγειρέματος : 20 λεπτά
Υλικά:
Kαβούρια
Νερό
Αλάτι
Για το λαδολέμονο:
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με αλάτι.
Πλένουμε τα καβούρια και μόλις βράσει το νερό, προσθέτουμε μέσα τα καβούρια να βράσουν για 15-20 λεπτά. Βάζουμε τα καβούρια σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Σημείωση:
To νερό πρέπει να βράζει, διαφορετικά όταν ρίξουμε μέσα τα καβούρια θα φύγει όλο το ψαχνό τους!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου