Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μανιταροπιτάκια!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά



Υλικά για 30-40 μανιταροπιτάκια:
1 φύλλο σφολιάτας
10 μανιταράκια 
1/2 πράσο
1/2 ματσάκι άνηθος
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 ξερό κρεμμυδάκι
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. φέτα
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, το πράσο, τον άνηθο και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και μόλις παγώσουν λίγο προσθέτουμε το αυγό, την φέτα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε την σφολιάτα, κόβουμε με ένα κουπάτ στρογγυλά κομμάτια, βάζουμε κουταλιές από την γέμιση και δημιουργούμε ένα ανοιχτό πουγκάκιΑυτή την διαδικασία την κάνουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα. Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 για 30-40 λεπτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου