Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ζυμαρικά με κοκκινιστό κιμά και κρέμα τυριού!

Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά


Υλικά για 5 μερίδες:
500 γρ. ζυμαρικά (κοχύλια, βίδες, πέννες)
700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
150 γρ. τυρί κρέμα 
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2-3 ντομάτες τριμμένες
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1-2 κ. σούπας βούτυρο
1 πρέζα κανέλα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Προσθέτουμε το κιμά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τις τριμμένες ντοματούλες, τον πελτέ, την κανέλα και νεράκι μέχρι να καλυφθεί ο κιμάς μας. Αφήνουμε να βράσει περίπου 40 λεπτά. 
Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό. Σουρώνουμε και αφού ο κιμάς κοντεύει να γίνει, τα προσθέτουμε μέσα. Βράζουμε 3 λεπτά, προσθέτουμε την κρέμα τυριού ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Σημείωση:
Τα ζυμαρικά μας πρέπει να κρατάνε πριν τα ρίξουμε μέσα στον κιμά γιατί θα συνεχιστεί ο βρασμός τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου