Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 3 ώρες
Υλικά για 15 διπλές καρδιές:
250 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. λευκή κουβερτούρα
100 γρ. ψιλοκομμένο αποξηραμένο κρανμπερι
Θα χρειαστούμε φόρμες για καρδιές γλυφιτζούρια.
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί, ξεχωριστά την κάθε μία. Ενώνουμε την σοκολάτα γάλακτος με την κουβερτούρα, ανακατεύοντας ελάχιστα για να δημιουργήσουμε σχέδια. Γεμίζουμε τα 3/4 τις φόρμας με αυτό το μείγμα, προσθέτουμε τα κρανμπερι στο κέντρο και συνεχίζουμε ρίχνοντας λευκή κουβερτούρα. Με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε σχέδια αναμειγνύοντας απαλά τις σοκολάτες. Αφήνουμε να παγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Πρόταση Παρουσίασης:
Βάζουμε τις καρδιές μία-μία σε διάφανο σακουλάκι και κλείνουμε με μια όμορφη κορδέλα, κάνοντας φιόγκο.
Σημείωση:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και απλές φόρμες σε διάφορα σχέδια. Τοποθετούμε τα σοκολατάκια αφού παγώσουν σε ένα κουτάκι και φτιάχνουμε μια όμορφη κασετίνα για να την προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου