Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 2-3 ώρες
Υλικά:
500 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
300 γρ. αμύγδαλο καθαρισμένο και καβουρδισμένο
100 γρ. φυστίκι αιγίνης
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί. Την αδειάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το αμύγδαλο και το φυστίκι. Ανακατεύουμε καλά, στρώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε μια-μια κουταλιά από το μείγμα μας σχηματίζοντας βραχάκια. Αφήνουμε να παγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Σημείωση: Μπορούμε να στολίσουμε τα βραχάκια, με διάφορα καραμελάκια της αρεσκείας μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου