Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Τηγανίτες Με Μέλι Και Κανέλα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Τηγανίσματος:2-3 λεπτά


Υλικά για 40-50 τηγανίτες:
200 γρ. αλεύρι
1 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού νερό
1 πρέζα αλάτι
1 κ. γλ. ζάχαρη
3 σταγόνες χυμό από λεμόνι

Θα χρειαστούμε επίσης:
Λάδι για το τηγάνισμα, μέλι και κανέλα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα και το νερό. Προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι, το λεμόνι και σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας καλά με ένα σύρμα μέχρι να φτιάχνουμε ένα αραιό χυλό. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε μια-μια κουταλιά από το μείγμα μας. Τηγανίζουμε 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο με μπόλικο μέλι και κανέλα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου