Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ανάμεικτη Σαλάτα Εποχής Mε βινεγκρέτ Mουστάρδας!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά


Υλικά για 8 άτομα:
1 μαρούλι γαλλικό
1/2 αϊσμπεργκ
100 γρ. ρόκα
½ λόλα πράσινη
½ λόλα κόκκινη
8 ντοματίνια
1 μικρό ραντίτσιο

Για την σάλτσα:
120 γρ. ελαιόλαδο, 2 κ. σ. μέλι, 3 κ.σ. μουστάρδα, 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα, 1/2 χυμό λεμόνι, αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση
Για την βινεγκρέτ μουστάρδας: 
Σε ένα μπολ βάζουμε την μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και σιγά σιγά ρίχνουμε το ελαιόλαδο χτυπώντας παράλληλα την σάλτσα μας με ένα σύρμα. Τοποθετούμε την βινεγκρέτ στο ψυγείο να είναι δροσερή.

Για την Σαλάτα:
Πλένουμε όλα τα λαχανικά μας, τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά και τα κόβουμε με τα χέρια μας. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στην μέση και σερβίρουμε την σαλάτα μας σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε από πάνω με την σώς μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου