Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ναπολεόν Με Καρπούζι Και Γραβιέρα Νάξου!

Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά



Υλικά για 1 ναπολεόν:
200 γρ. καρπούζι
150 γρ. γραβιέρα Νάξου
1-2 κριτσίνια με σουσάμι
λίγα φύλλα φρέσκιας ρίγανης

Εκτέλεση
Κόβουμε το καρπούζι σε 3 ίσα κομμάτια με την βοήθεια ενός κουπάτ. Με τον ίδιο τρόπο κόβουμε και την γραβιέρα σε δύο ίσα κομμάτια. Βάζουμε ένα κομμάτι καρπούζι κάτω από πάνω γραβιέρα, ξανά καρπούζι και γραβιέρα εναλλάξ. Από πάνω στήνουμε τα κριτσίνια και στολίζουμε με φρέσκια ρίγανη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου