Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Χταποδάκι Ξυδάτο!

Χρόνος προετοιμασίας: 40-50 λεπτά
Χρόνος Τηγανίσματος: 3-4 λεπτά

Υλικά:
1 κιλό χταπόδι
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξύδι
ρίγανη
αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με το μισό ξύδι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Μόλις βράσει, κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο οποίο έχουμε βάλει το λάδι να κάψει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με ξύδι. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου