Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Μανιτάρια Αλα Κρεμ Με Πατέ Σκόρδου!

Χρόνος Μαγειρέματος: 15-20 λεπτά

Υλικά:
400 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν 
350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1/3 κ.γλ. πατέ σκόρδου
1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
2 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα μανιτάρια να σοταριστούν καλά.
Προσθέτουμε το πατέ σκόρδου και το ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με κρασί.  Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο.  Βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα με τα μανιτάρια και σβήνουμε την φωτιά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου