Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τζατζίκι!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά


Υλικά:
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 αγγουράκια μικρά τριμμένα
1 κ.σ ξύδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και τρίβουμε το αγγουράκι μας στον τρίφτη, από την χοντρή μεριά. Τα αφήνουμε να στραγγίξει και στην συνέχεια το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρεται δροσερό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου