Χρόνος
προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος
Ψησίματος: 3-4 λεπτά
Υλικά για 10 κρέπες:
1 γεμάτο
φλιτζάνι αλεύρι μαλακό
2
κ.σούπας βούτυρο λιωμένο
1 κ
1/2 φλ. γάλα
2 αυγά
1 πρέζα
ζάχαρη
1 πρέζα
αλάτι
Για την
γέμιση:
200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
3 μπανάνες κομμένες σε λεπτές φέτες
20 μπισκότα
5 κ.σ. τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε
ένα μπόλ τα αυγά με το σύρμα μας. Προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο, τη ζάχαρη,
το αλάτι και στο τέλος το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένας αραιός
χυλός. Λαδώνουμε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ένα ειδικό τηγάνι κρέπας.
Ρίχνουμε με μια κουταλιά μέσα στο τηγάνι, γυρίζουμε γρήγορα να καλύψει όλη την
επιφάνεια ή στρώνουμε με μία σπάτουλα και ψήνουμε 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Αλείφουμε την πραλίνα, προσθέτουμε 3-4 φέτες μπανάνα, τριμμένο μπισκότο και ένα κουταλάκι τρούφα. Κλείνουμε σε τρίγωνο και γαρνίρουμε σε πιατέλα κάνοντας σχέδια με τα υλικά μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου