Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Αφαιρούμε το περιττό λάδι από το τηγάνι, χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε το παστό μας. Προσθέτουμε την γραβιέρα και μόλις ψηθεί η ομελέτα από την μία μεριά αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
Υλικά για 1 μεγάλη ομελέτα:
4 αυγά
100 γρ. παστό καλαμάτας
50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
2 κ.σ. γάλα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το παστό και το σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου