Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ομελέτα Με Παστό Καλαμάτα Και Κεφαλογραβιέρα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά



Υλικά για 1 μεγάλη ομελέτα:
4 αυγά
100 γρ. παστό καλαμάτας
50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
2 κ.σ. γάλα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το παστό και το σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. 


Αφαιρούμε το περιττό λάδι από το τηγάνι, χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε το παστό μας. Προσθέτουμε την γραβιέρα και μόλις ψηθεί η ομελέτα από την μία μεριά αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου