Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
1/2 λάχανο
4 κ.σ. κάπαρη
3 αυγά βραστά
2 καρότα
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη (προαιρετικά)
Για την σως:
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ξύδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά. Πλένουμε και τρίβουμε το λάχανο και το καρότο στον τρίφτη. Ανακατεύουμε τα λαχανικά μας μαζί με την κάπαρη και το αυγό, το οποίο έχουμε κόψει σε ροδέλες.
Χτυπάμε την σάλτσα και περιχύνουμε από πάνω την σαλάτα μας. Αλατοπιπερώνουμε ξανά να αν χρειαστεί και σερβίρουμε. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου