Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Σπιτική Λεμονάδα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά 



Yλικά για 1,5 λίτρο:
500 ml  χυμός λεμονιού 
500 γρ. ζάχαρη
650 ml νερό

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα 250 ml νερό και την ζάχαρη. Τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Στην συνέχεια προσθέτουμε το χυμό λεμονιού που έχουμε στύψει από φρέσκα λεμόνια, το υπόλοιπο νερό και ανακατεύουμε. Βάζουμε την λεμονάδα σε μπουκάλι ή σε μεγάλη κανάτα και στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Σερβίρουμε σε ποτήρι με πολύ πάγο μέσα και 2 φέτες λεμονιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου