Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά
Yλικά για 1,5 λίτρο:
500 ml χυμός λεμονιού
500 γρ. ζάχαρη
650 ml νερό
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα 250 ml νερό
και την ζάχαρη. Τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να
διαλυθεί η ζάχαρη. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Στην
συνέχεια προσθέτουμε το χυμό λεμονιού που έχουμε στύψει από φρέσκα
λεμόνια, το υπόλοιπο νερό και ανακατεύουμε. Βάζουμε την λεμονάδα σε
μπουκάλι ή σε μεγάλη κανάτα και στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Σερβίρουμε σε
ποτήρι με πολύ πάγο μέσα και 2 φέτες λεμονιού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου