Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. φιογκάκια
300 γρ. τόνο σε νερό ή λάδι
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 κίτρινη πιπεριά
1/2 πορτοκαλί πιπεριά
1/3 ματσάκι άνηθο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 σφηνάκι ξύδι
60-80 ml ελαιόλαδο έχτρα παρθένο
10 ντοματίνια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε.
Κόβουμε ζουλιέν τις πιπεριές μας (λεπτά μπαστουνάκια), ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε καλά, προσθέτουμε τον τόνο, τα μυρωδικά, τις πιπεριές, το ξύδι και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Δροσίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με φρέσκο πιπεράκι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου