Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. σπαγγέτι
8 φέτες μπέικον
100 γρ. μανιτάρια
1/2 κόκκινη πιπεριά
2 σφηνάκια κονιάκ
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 ποτηράκι κρασιού γάλα
4-5 κ.σ. τυρί τριμμένο
1 κ.σ. μαργαρίνη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente σε αλατισμένο νερό.
Ψιλοκόβουμε το μπέικον, τα μανιτάρια, την πιπεριά και τα σοτάρουμε με μαργαρίνη. Σβήνουμε με κονιάκ, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και αλάτι, πιπέρι. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά μας, το τυρί και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου