Χρόνος Μαγειρέματος: 15-20 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκίτσες
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 κ. γλ. μαργαρίνη
1 ποτήρι κρασιού μπύρα
1 κ. γλ. μέλι
1 κ.σ. κέτσαπ
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Θα χρειαστούμε για το σερβίρισμα:
Πράσινη και κόκκινη λόλα και τριμμένο κασέρι.
Εκτέλεση
Πλένουμε, κόβουμε και στραγγίζουμε καλά το κοτόπουλο. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε καλά και γυρίζουμε συνεχώς να ροδοκοκκινήσει από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με την μπύρα, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε μέλι, κέτσαπ και θυμάρι.
Βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει το κοτόπουλο μας.
Σερβίρουμε πάνω σε ανάμεικτη σαλάτα και πασπαλίζουμε κασέρι, όσο είναι ζεστό το κοτόπουλο, για να λιώσει.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου