Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ψητά Λαχανικά Με Μπαλσάμικο Και Μέλι!

Χρόνος Εκτέλεσης: 25 λεπτά


Υλικά για 1 σαλάτα:
200 γρ. πλευρώτους
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
2 καρότα
2 κολοκυθάκια
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
ξερή και φρέσκια ρίγανη
1/3 κ.γλ. πάπρικα σε σκόνη
1/3 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
2 πρέζες θυμάρι ξερό
2 σφηνάκια μπαλσάμικο
1 κ. γλ. μέλι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές μας σε καρεδάκια, τα καρότα σε πολύ λεπτές ροδέλες και ετοιμάζουμε και τα πλευρώτους, κόβοντας λίγο τις άκρες. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει μαζί με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές και το καρότο. Ανακατεύουμε τα λαχανικά μας και μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε και τα πλευρώτους, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε πάπρικα, μουστάρδα, ξερή ρίγανη, θυμάρι και σοτάρουμε για ακόμα 5-6 λεπτά. Σβήνουμε με μπαλσάμικο, προσθέτουμε μέλι και αφήνουμε 2-3 λεπτά να γλασάρει. Σερβίρουμε τα λαχανικά μας σε πιατέλα, ραντίζουμε με λίγο μέλι και πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου