Υλικά:
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. γάλα
1 κ.γλ. μέλι
60 γρ. κακάο
180 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κουβερτούλα σε κομμάτια
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο, το γάλα, το μέλι, το κακάο και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κακάο και την άχνη κοσκινισμένα και ανακατεύουμε γρήγορα. Ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα και μόλις πάρει μια βράση σβήνουμε την φωτιά. Αφήνουμε στην άκρη να παγώσει.
Σημείωση:
Αν βάλουμε το σιρόπι στο ψυγείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν γλάσο για επικάλυψη παγωτού, σοκολατόπιτας, κέικ και μπράουνις.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου