Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Μαρμελάδα Βανίλια!

Χρόνος Προετοιμασίας: 60-80 λεπτά


Υλικά:
1 κιλό βανίλιες χωρίς κουκούτσια
600 γρ. ζάχαρη
1 φλ. τσαγιού νερό
2 βανίλιες (αρωματικές)
λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση
Πλένουμε τις βανίλιες αφαιρούμε τα κουκούτσια, κόβουμε σε κομματάκια και βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό να βράσουν για 30 λεπτά.
Πολτοποιούμε και προσθέτουμε μέσα την ζάχαρη και τις βανίλιες (αρωματικές). Βράζουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα μας. Πριν σβήσουμε την φωτιά ρίχνουμε το χυμό λεμόνι και γεμίζουμε αποστειρωμένα βαζάκια για να διατηρήσουμε την μαρμελάδα μας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου