Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ναπολεόν Με Ντομάτα, Μοτσαρέλα Και Αβοκάντο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 5-10 λεπτά

Υλικά για 1 ναπολεόν:
1 μεγάλη ντομάτα
1 μοτσαρέλα φρέσκια βουβαλίσια
1/2 αβοκάντο καθαρισμένο
2 κ.σ. πέστο βασιλικού
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση
Πλένουμε την ντομάτα και την κόβουμε σε ροδέλες. Κόβουμε την μοτσαρέλα το ίδιο και το αβοκάντο σε λεπτά μισοφέγγαρα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι στις ντομάτες και ξεκινάμε το στήσιμο του πιάτου. Βάζουμε μια ροδέλα ντομάτα πάνω σε ένα πιάτο, λίγο πέστο και από πάνω την μοτσαρέλα. Στην συνέχεια βάζουμε 2 μισοφέγγαρα από το αβοκάντο δημιουργώντας μία ροδέλα. Ξανά ντομάτα, πέστο, μοτσαρέλα, αβοκάντο μέχρι να τελιώσουν τα υλικά μας. Στερεώνουμε με ένα ξυλάκι, τρυπώντας στο κέντρο. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο κουκουνάρι. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου