Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Σοκολατόπιτα Με Μπισκοτόκρεμα Και Κομμάτια Σοκολάτας!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 15-20 λεπτά


Υλικά για 1 ταψάκι 22 εκατοστά:
120 γρ. κουβερτούρα
120 γρ. ζάχαρη
100 γρ. μαργαρίνη
60 γρ. αλεύρι
1 σφηνάκι κονιάκ
2 βανίλες
3 αυγά

Θα χρειαστούμε επίσης: 1 φάκελο ανθό αραβοσίτου στιγμής με γεύση μπισκότο, 3 κ.σ. μερέντα, διάφορες σοκολάτες σπασμένες (λευκή, γάλακτος, σταγόνες), διάφορα μπισκότα σπασμένα.

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, βάζουμε μέσα και το βούτυρο να λιώσουν μαζί και χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη. Προσθέτουμε μέσα την λιωμένη σοκολάτα, τις βανίλιες, το κονιάκ και στο τέλος το αλεύρι αφού το κοσκινίσουμε. Ανακατεύουμε καλα και ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα αντικολλητικό στρογγυλό ταψάκι. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 200 βαθμούς.   
Αφού κρυώσει η σοκολατόπιτα, αδειάζουμε το φάκελο του ανθού σε ένα μπολ και το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες. Απλώνουμε πάνω στην σοκολατόπιτα την κρέμα μπισκότου, ρίχνουμε τις σοκολάτες, τα μπισκότα και μερέντα με ένα κουτάλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου