Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Παστέλι Με Φυστίκι Αιγίνης Και Θυμαρίσιο Μέλι!

Χρόνος Εκτέλεσης: 20-25 λεπτά


Υλικά:
400 γρ. μέλι θυμαρίσιο
300 γρ. φυστίκι Αιγίνης ψίχα
100 γρ. σουσάμι
1 φλούδα ποστοκάλι
2 πρέζες κανέλα

Εκτέλεση
Βάζουμε τα φυστίκια και το σουσάμι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα καβουρδίζουμε για 3-4 λεπτά. 
Ζεσταίνουμε το μέλι για 8-10 λεπτά σε ένα βαθύ κατσαρολάκι μαζί με την φλούδα πορτοκαλιού και την κανέλα. Προσθέτουμε τα φυστίκια και το σουσάμι μέσα στο μέλι και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Στρώνουμε και αφήνουμε 10-15 λεπτά να παγώσει το παστέλι και να σφίξει. Κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου