Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά
Υλικά:
5 πράσινες πιπεριές κέρατο
5 κόκκινες πιπεριές κέρατο
200 γρ. φέτα
50 γρ. κασέρι
50 γρ. γραβιέρα
1 σφηνάκι γάλα
1 ντομάτα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές καλά και κόβουμε το πάνω μέρος με το κοτσάνι για να τις γεμίσουμε. Κρατάμε το καπάκι για να το ξανά τοποθετήσουμε πάνω.
Πλένουμε την ντομάτα και την κόβουμε σε πολύ μικρά καρεδάκια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την φέτα σε τρίμματα, την κεφαλογραβιέρα και το κασέρι τριμμένα στον τρίφτη. Προσθέτουμε λίγο γάλα αλάτι, πιπέρι και στο τέλος την ντομάτα, ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε μία-μία πιπεριά αφού πρώτα τις αλατοπιπερώσουμε εσωτερικά. Κλείνουμε με τα καπάκια, τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να χρυσαφίσουν και να λιώσουν τα τυριά εσωτερικά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου