Χρόνος Εκτέλεσης: 30 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. σπαγγέτι
1 μελιτζάνα
1 κολοκύθι
1 κρεμμύδι ξερό
1 καρότο
1 φλ. τσαγιού βρασμένο καλαμπόκι
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ. γλ. βούτυρο
1 ντομάτα τριμμένη
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 σφηνάκι κονιάκ ή λευκό κρασί
1 κ. γλ. ζάχαρη
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μικρά καρεδάκια και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μια βαθιά κατσαρόλα μέχρι για 4-5 λεπτά. Σβήνουμε με κονιάκ, αφήνουμε να εξατμιστεί, προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ, το καλαμπόκι, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, ρίγανη, 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10-15 λεπτά.
Παράλληλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά μας και τα ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα. Βράζουμε 2-3 λεπτά μέχρι να δέσουν όλα μαζί και σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου