Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Φιογκάκια Με Κοτόπουλο Και Μανιτάρια!

Χρόνος Εκτέλεσης: 25-30 λεπτά


Υλικά για 2 μερίδες:
250 γρ. ζυμαρικά (φιογκάκια)
200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 κ. γλ. μαργαρίνη
150 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρες
1 ποτηράκι κρασιού γάλα εβαπορέ
1 σφηνάκι κονιάκ ή λευκό κρασί
4-5 λευκά μανιτάρια
1/4 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Μισοβράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
Κόβουμε σε μικρά καρεδάκια το κοτόπουλο και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι. Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φετούλες και μετά από 2-3 λεπτά τα ρίχνουμε και αυτά μέσα μαζί με την πιπεριά. Δουλεύουμε 4-5 λεπτά και σβήνουμε με το κονιάκ. Αφήνουμε να εξατμιστεί, προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τα ζυμαρικά μας, αλάτι, πιπέρι, αν χρειαστεί και λίγο νεράκι και βράσουμε μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά μας και να δέσει η σάλτσα. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου