Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Μπουρέκι Τυριών Με Μέλι Και Πάπρικα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά


Υλικά για 6 μπουρέκια μεγάλα:
6 φύλλα κρούστας
200 γρ. κασέρι 
200 γρ. γραβιέρα Νάξου
200 γρ. φέτα
γλυκιά πάπρικα 
2 αυγά & 2 σφηνάκια γάλα
3-4 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα τυριά σε χοντρά μπαστουνάκια. Απλώνουμε ένα-ένα τα φύλλα μας στον πάγκο, αλείφουμε με λίγο αυγό και γάλα βάζουμε στο κέντρο τα τυριά, λίγο πάπρικα και τυλίγουμε σε ρολό βάζοντας τα πλαϊνά μέσα. Σχηματίζουμε ένα σφιχτό μπουρεκάκια με κάθε ένα φύλλο. 


Τοποθετούμε σε λαδόκολλα και ταψί, αλείφουμε με γάλα και αυγό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά και να πάρουν ωραίο χρώμα. Σερβίρουμε σε πιάτο με μέλι και πάπρικα.  





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου