Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Σπαγγέτι Με Παντζάρι, Μανιτάρια Και Κρέμα Τυριού!

Χρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά


Υλικά για 2 μερίδες:
300 γρ. σπαγγέτι
2-3 κεφάλια παντζαριών (πολτοποιημένα)
2 μεγάλα μανιτάρια λευκά
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. κρέμα τυριού
2 πρέζες αποξηραμένο εστραγκόν
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά. Στραγγίζουμε και κρατάμε 1 ποτηράκι από το νερό.



Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φετούλες τα μανιτάρια. Τα σοτάρουμε μαζί με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι για 4-5 λεπτά. Αφαιρούμε την σκελίδα, προσθέτουμε τον πουρέ παντζαριών, το νερό που κρατήσαμε, τα ζυμαρικά μας, το τυρί και βράζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Πριν σβήσουμε πασπαλίζουμε με εστραγκόν, δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου