Χρόνος Εκτέλεσης: 20-30 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
250 γρ. ανάμεικτη σαλάτα εποχής
200 γρ. χοιρινά φιλετάκια
1 μεγάλη τορτίγια ελαφρώς ψημένη
4 λευκά μανιτάρια μεγάλα
30 γρ. σάλτσα μπαλσάμικου
2 σφηνάκια ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα φιλετάκια, την μουστάρδα, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλήτικό τηγάνι για 15 λεπτά. Στο ίδιο μπολ ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, αλατοπιπερώνουμε και μόλις γίνουν τα φιλετάκια ρίχνουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο να σοταριστούν.
Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε την σαλάτα. αλάτι, μπαλσάμικο, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βάζουμε σε μια πιατέλα την τορτίγια, ρίχνουμε την σαλάτα και από πάνω τα φιλετάκια ψιλοκομμένα και τα μανιτάρια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου