Χρόνος Εκτέλεσης: 30 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
250 γρ. σπαγγέτι
100 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
2 φέτες τσένταρ
4 φέτες μπέικον
6 λευκά μανιτάρια
1 κ.σ. βούτυρο
1/2 σκελίδα σκόρδο
1 σφηνάκι κονιάκ
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 πρέζες εστραγκόν αποξηραμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε για 5 λεπτά τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό.
Ψιλοκόβουμε το μπέικον, τα μανιτάρια και το σοτάρουμε με το βούτυρο. Προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με κονιάκ, αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και μόλις δέσει η σάλτσα μας προσθέτουμε το εστραγκόν. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σημείωση:
Μπορούμε να σερβίρουμε με τριμμένη μυζήθρα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου