Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος
μαγειρέματος: 40 λεπτά
Υλικά
για 4 μερίδες:
4
φιλέτα κοτόπουλου
4
λεπτές φέτες κασέρι Ξάνθης
4
φέτες καπνιστό ζαμπόν
Για
το πανάρισμα θα χρειαστούμε:
3
αυγά
2-3
φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
2
φλ. τσαγιού αλεύρι
Προετοιμασία
Θα
χρειαστούμε 3 μπολ. Στο πρώτο ρίχνουμε το αλεύρι. Στο δεύτερο χτυπάμε τα αυγά
και στο τρίτο ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά.
Εκτέλεση
Ανοίγουμε
τα φιλέτα μας στην μέση προσεκτικά, χωρίς να τα χωρίσουμε σε δυο κομμάτια.
Γεμίζουμε
κάθε φιλέτο με μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα κασέρι. Περνάμε τα φιλέτα από το
αλεύρι, βουτάμε μετά στο αυγό και πανάρουμε με την φρυγανιά.
Τοποθετούμε
τα φιλέτα μας σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά μέχρι να
πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου