Yλικά για 6 μερίδες:
600 γρ. γάλα εβαπορέ
3/4 φλ. τσαγιού ρύζι καρολίνα
600 γρ. νερό
200 γρ. καστανή ζάχαρη
3-4 κ.σ. άνθος αραβοσίτου βανίλια
1/2 στικ βανίλιας Μαδαγασκάρης
1 αστεροειδή γλυκάνισο
1 αστεροειδή γλυκάνισο
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει το νερό με το ρύζι. Όταν είναι μισοέτοιμο προσθέτουμε την βανίλια, το γλυκάνισο, την ζάχαρη, το αλάτι και το γάλα, κρατώντας 200 γραμμάρια στα οποία θα διαλύσουμε τον ανθό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου