Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες:
250 γρ. ανάμεικτα λαχανικά
(λόλα πράσινη & κόκκινη, μαρούλι, ρόκα)
2 μεγάλα κεφάλια από παντζάρι
2 κ.σ. τυρί τριμμένο ή cottage cheese
3 κ. σ. κρέμα μπαλσάμικο
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
Aλάτι
Ηλιέλαιο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε με ένα μαντολίνο σε λεπτές φέτες ή πολύ λεπτά και μικρά μπαστουνάκια. Τα τηγανίζουμε σε ζεστό ηλιέλαιο μέχρι να γίνουν τραγανά. Αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την σαλάτα μας, αλάτι, τυρί, μπαλσάμικο, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα την σαλάτα μας ρίχνοντας από πάνω τα τραγανά παντζάρια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου