Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Γεμιστή Ομελέτα Με Μανιτάρια & Λουκάνικο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά


Υλικά για 1 ομελέτα:
3 αυγά μεγάλα
2-3 λευκά μανιτάρια
50 γρ. κασέρι τριμμένο
1 μικρό λουκάνικο της αρεσκείας μας
2 κ.σ. γάλα
Αλάτι & πιπέρι
2 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο το οποίο έχουμε κόψει σε ροδέλες. Προσθέτουμε τα μανιταράκια μας σε φετούλες και λίγο αλατοπίπερο. Αφαιρούμε από το τηγάνι μας.


Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλάτι, πιπέρι και το τυράκι. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα αυγά. Μόλις ψηθεί η ομελέτα από την μία πλευρά αναποδογυρίζουμε, βάζουμε τα μισά μανιτάρια και το λουκάνικο μέσα και τυλίγουμε σε ρολάκι, όταν είναι έτοιμη και από την δεύτερη πλευρά. Σερβίρουμε σε πιάτο με τα υπόλοιπα μανιτάρια και το λουκάνικο. Πασπαλίζουμε με λίγο τυρί τριμμένο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου