Χρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
2 λουκάνικα ριγανάτα χοιρινά
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
1 πορτοκαλί πιπεριά
1/2 κίτρινη πιπεριά
1/2 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό
1/3 φλ. ελαιόλαδο
2 σφηνάκι μαυροδάφνη
250 γρ. σάλτσα ντομάτας
1 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
1 πρέζα κανέλα
1/3 κ. γλ. ζάχαρη
1 πρέζα θυμάρι
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Κόβουμε και τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρουμε όλα μαζί με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για 4-5 λεπτά. Σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την κανέλα, το θυμάρι, τη ζάχαρη, την πάπρικα και βράζουμε για 5-6 λεπτά να δέσει η σάλτσα μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου