Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Τηγανίσματος: 3-4 λεπτά
Υλικά για 40 πουγκάκια:
500 γρ. Φύλλο για Spring Rolls
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
200 γρ. κασέρι
100 γρ. ρεγκάτο
10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
5 φέτες μπέικον
40 κ.σ. βούτυρο
40 κ.σ. αλεύρι
500 γρ. γάλα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε μπεσαμέλ: Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο με το αλεύρι, ανακατεύουμε να λίγο να πάρει ξανθό χρώμα και προσθέτουμε το γάλα σιγά σιγά ανακατεύοντας καλά. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε την μπεσαμέλ στην άκρη.Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά μας και τα σοτάρουμε με λίγο βούτυρο. Κόβουμε και τα τυριά μας από το χοντρό μέρος του τρίφτη και τα ρίχνουμε όλα μέσα στην μπεσαμέλ να γίνει μια ωραία γέμιση.
Παίρνουμε ένα-ένα φύλλο βάζουμε μια κουταλιά γέμιση στην μέση και στρίβουμε προσεκτικά το φύλλο μα ώστε να δημιουργηθεί ένα πουγκάκι. Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου