Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μύδια Ξυδάτα!

Χρόνος Μαγειρέματος: 5 λεπτά


Υλικά:
1 κιλό μύδια με κέλυφος ή ψίχα
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ξύδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μύδια, τραβώντας το μουστάκι τους. Τα βράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να ανοίξουν. Χτυπάμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι πολύ καλά μέχρι να βγεί μια δεμένη σάλτσα. Τοποθετούμε Τα μύδια σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με την σάλτσα μας! Διατηρούνται στο ψυγείο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου