Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γαρίδες Στο Τηγάνι Αρωματισμένες Με Σκόρδο Και Ούζο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά


Υλικά:
10-12 γαρίδες Νο 2
2-3 σκελίδες σκόρδο
1/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1/2 βούτυρο
1 σφηνάκι ούζο
αλάτι
πιπέρι

Για το σερβίρισμα θα χρειαστούμε: Φέτες λεμονιού

Εκτέλεση 
Πλένουμε τις γαρίδες και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες για   1-2 λεπτά. Βάζουμε τις γαρίδες μέσα στο τηγάνι για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Όταν οι γαρίδες αλλάξουν χρώμα και γίνουν κόκκινες είναι έτοιμες. Αφαιρούμε το σκόρδο και σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί και σερβίρουμε τις γαρίδες μας σε μια πιατέλα με λεμόνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου