Χρόνος
Προετοιμασίας: 20 λεπτά
2 φύλλα σφολιάτας
400 γρ. φέτα
200 γρ. κίτρινο τυρί
1 σφηνάκι γάλα γάλα
3 κ.σ. γιαούρτι
3 κ.σ. γιαούρτι
2 αυγά
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ φτιάχνουμε την γέμιση. Τρίβουμε
την φέτα, το τυρί, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι.
Ανοίγουμε την σφολιάτα, κόβουμε με ένα κουπάτ κομμάτια, βάζουμε κουταλιές από την γέμιση και κλείνουμε καλά. Αυτή την διαδικασία την κάνουμε μέχρι να
τελειώσουν όλα τα φύλλα. Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα,
αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 για 30-40 λεπτά.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου