Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
500 γρ. σπαγγέτι
400 γρ. κρέμα γάλακτος
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
4 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
1 σφηνάκι κονιάκ
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. εστραγκόν
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κοτόπουλο, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, την γαλοπούλα, την πιπεριά και σβήνουμε με κονιάκ και αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο, το εστραγκόν και αφήνουμε να δέσει για 4-5 λεπτά.
Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα τα ζυμαρικά μας και από πάνω περιχύνουμε την σάλτσα με το κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σημείωση:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι ζυμαρικό θέλουμε. Επίσης μπορούμε να μισοβράσουμε τα ζυμαρικά και να τα ρίξουμε μέσα στην σάλτσα να ποτίσουν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου