Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 3-ώρες
Υλικά για 10 δεντάκια:
160 γρ. κουβερτούρα
170 γρ. dessert γάλακτος
1 κ.γλ. ελαιόλαδο
Πολύχρωμα Καραμελάκια: Kαρδούλες, μπαλίτσες.
Εκτέλεση
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο για να γυαλίσουν. Βάζουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής την σοκολάτα, κόβουμε την μύτη σχηματίζουμε δεντράκια πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Όσο είναι υγρή η σοκολάτα μας στολίζουμε προσεκτικά τα δεντράκια, όπως μας αρέσει. Αφήνουμε να παγώσουν και είναι έτοιμα. Βάζουμε ένα-ένα δεντράκι μέσα σακουλάκι και το κλείνουμε με μια όμορφη καρδέλα. Διατηρείται στο ψυγείο.
Σημείωση:
Για να φτιάξουμε ωραία δεντράκια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε stencils. Διαφορετικά μπορούμε να τα σχεδιάσουμε πάνω στην λαδόκολλα με ένα μολύβι και μετά να φτιάξουμε τα σοκολατένια δεντράκια μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου