1 δόση μπεσαμέλ (Βλ. Συνταγή για Μπεσαμέλ)
100 γρ. κασέρι τριμμένο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
5 φέτες τυρί τοστ ψιλοκομμένο
5 φέτες γαλοπούλα σοταρισμένη
5 φέτες μπέικον σοταρισμένο
100 γρ. κασέρι τριμμένο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
5 φέτες τυρί τοστ ψιλοκομμένο
5 φέτες γαλοπούλα σοταρισμένη
5 φέτες μπέικον σοταρισμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε την μπεσαμέλ ζεστή και προσθέτουμε τα τυριά μας και τα αλλαντικά μας. Ανακατεύουμε καλά να λιώσουν τα τυριά και αφήνουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει. Παίρνουμε μία-μία την κρεπούλα και βάζουμε μια κουταλιά από την γέμιση, την οποία την απλώνουμε λίγο να πάει παντού. Διπλώνουμε και κλείνουμε σε τριγωνάκι ή ρολάκι. Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
Σημείωση:
Μπορούμε αν θέλουμε να βάλουμε τις κρέπες μας σε ένα ταψί να προσθέσουμε κρέμα γάλακτος, να πασπαλίσουμε με λίγο τυρί τριμμένο και να τις βάλουμε στο φούρνο για 20 λεπτά να γκραντιναριστούν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου