Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Υλικά για 6 άτομα:
1 μαρούλι γαλλικό
½ λόλα πράσινη
½ λόλα κόκκινη
1 φλ. τσαγιού κρουτόν
1 πορτοκάλι (φιλέτο)
1/2 φλ. τσαγιού ρόδι
1 φλ. τσαγιού φλούδες κασέρι
αλάτι
πιπέρι
Για την σάλτσα:
50 γρ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσαγιού ρόδι
4-5 σταγόνες χυμό πορτοκάλι
2-3 σταγόνες χυμό λεμόνι
1/2 κ.γλ. μέλι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προετοιμασία
Υλικά για 6 άτομα:
1 μαρούλι γαλλικό
½ λόλα πράσινη
½ λόλα κόκκινη
1 φλ. τσαγιού κρουτόν
1 πορτοκάλι (φιλέτο)
1/2 φλ. τσαγιού ρόδι
1 φλ. τσαγιού φλούδες κασέρι
αλάτι
πιπέρι
Για την σάλτσα:
50 γρ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσαγιού ρόδι
4-5 σταγόνες χυμό πορτοκάλι
2-3 σταγόνες χυμό λεμόνι
1/2 κ.γλ. μέλι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προετοιμασία
Βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα στο μπλέντερ και χτυπάμε για 2 λεπτά. Τοποθετούμε την σάλτσα στο ψυγείο.
Για την Σαλάτα:
Για την Σαλάτα:
Πλένουμε όλα τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Κόβουμε τα λαχανικά με το χέρι μας. Γεμίζουμε ένα μπολ με την σαλάτα μας, προσθέτουμε το φιλέτο πορτοκαλιού, το ρόδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ρόδι, το κρουτόν, περιχύνουμε με την σάλτσα μας και στολίζουμε με το κασέρι από πάνω. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη και δροσερή!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου