Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Pasta Polo!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Υλικά:
400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
500 γρ. πέννες
1 σκελίδα σκόρδο
350 γρ. κρέμα γάλακτος
4-5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 σφηνάκια κρασί λευκό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
λίγο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κοτόπουλο και τα μανιτάρια, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα βρασμένα ζυμαρικά μας για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσουν όλα μαζί.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Σημείωση:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι ζυμαρικό θέλουμε. Τα ζυμαρικά μας δεν πρέπει να τα βράσουμε πολύ, πρέπει να είναι αλ ντέντε, γιατί θα συνεχιστεί το μαγείρεμα τους μέσα στην σάλτσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου