Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά για 5 μερίδες:
500γρ κιλό αρακάς κατεψυγμένος
2 καρότα κομμένα σε φέτες
3 πατάτες σε καρεδάκια
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
2 κ. σούπας πελτέ
2 ντομάτες τριμμένες
1κ. γλ. ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τον αρακά, αλάτι, πιπέρι, και τον άνηθο. Σβήνουμε με ντομάτα , συμπληρώνουμε νερό, ζάχαρη, πελτέ και βράζουμε για 20 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε και τις πατατούλες και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να βράσουν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου